HTML

KIK DOLLÁR PAPA GYERMEKEI?

Kiss-Végh Emőke és 
Ördög Tamás

ELÉRHETŐSÉGÜNK

dollarpapagyermekei@gmail.com
facebook.com/dollarpapa 

RÓLUNK

2009 tavaszán, pályakezdő színészként összeálltunk és saját erőnkből önálló színházi produkciót hoztunk létre. Tanulmányainkat a Kaposvári Egyetem Művészeti Főiskolai Kar színész szakos hallgatójaként folytattuk 2006-2009 között Mohácsi János osztályában. Azóta különleges helyszíneken, az adott tér sajátosságaira koncentrálva hozunk létre olyan színházi eseményeket, melyek nem a megszokásból valamint a színészi rutinból, hanem az adott pillanat valóságából építkeznek és abból merítenek ihletet.

IBSENT A NAPPALIMBA!

NEM CSAK LAKÁSSZÍNHÁZ

2014.11.09. 08:00 Dollár Papa

RENDELJ SZÍNÉSZT A LAKÁSODBA!

5addw.gif
A SZÍNHÁZ HÁZHOZ MEGY!

Már több mint 150 alkalommal volt megtekinthető házhoz rendelhető színházi előadásunk, az Ibsent a nappalimba! A Hedda Gablerből kiinduló előadás a te nappalidban is könnyűszerrel megtekinthető, ugyanis házhoz visszük a színházat.

SZÍNÉSZEK: KISS-VÉGH EMŐKE, ÖRDÖG TAMÁS és TÓTH MÁTÉ 

 
ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK:
Az előadás nagyjából egy óra hosszú és mindenhol előadható, még a legkisebb szobában is. Előzetes terepszemle nincs. A társulat fél órával a megbeszélt kezdés előtt megy csak a helyszínre, melyet nem rendez át. Az előadás meghívásához semmilyen speciális feltételre nincs szükség. Az esemény természetesen zártkörű, a házigazda döntheti el, hogy kit hív meg rá.
 
ELŐADÁSUNK MEGTEKINTÉSE 14 ÉVEN ALULIAKNAK NEM AJÁNLOTT!
ELŐADÁSUNK CSAK BUDAPEST TERÜLETÉN MEGRENDELHETŐ!
 
MINDEN TOVÁBBI INFÓ:
www.rendeljszineszt.tumblr.com 
dollarpapagyermekei@gmail.com   

A BEMUTATÓ IDŐPONTJA: 2010. NOVEMBER 14.

2011. szeptemberéig Ejlert szerepében Varga Balázs volt látható.