HTML

KIK DOLLÁR PAPA GYERMEKEI?

Kiss-Végh Emőke és 
Ördög Tamás

ELÉRHETŐSÉGÜNK

dollarpapagyermekei@gmail.com
facebook.com/dollarpapa 

RÓLUNK

2009 tavaszán, pályakezdő színészként összeálltunk és saját erőnkből önálló színházi produkciót hoztunk létre. Tanulmányainkat a Kaposvári Egyetem Művészeti Főiskolai Kar színész szakos hallgatójaként folytattuk 2006-2009 között Mohácsi János osztályában. Azóta különleges helyszíneken, az adott tér sajátosságaira koncentrálva hozunk létre olyan színházi eseményeket, melyek nem a megszokásból valamint a színészi rutinból, hanem az adott pillanat valóságából építkeznek és abból merítenek ihletet.

IBSENT A NAPPALIMBA!

NEM CSAK LAKÁSSZÍNHÁZ

2014.11.07. 19:00 Dollár Papa

VENDÉGKÖNYV

"Többször megfordult a fejemben, hogy mit keresünk itt. Hogy normálisak e ezek a fiatal, pályakezdőnek nevezett színészek. Hogy mi ez az egész? Hogy mi köze a színházhoz?

Aztán a végére kikristályosodott majdnem minden és a kötetlen, darabról való beszélgetés után is úgy éreztük, még szívesen maradnánk. Micsoda tehetség kell ahhoz, hogy ennyire szoros közelségben elhitessék a "vendégekkel", hogy amit mondanak valóság. Kapkodtuk a fejünket és nem tudtuk eldönteni hol kezdődik és hol ér véget a színház."
 Ági



"Én nagyon élveztem az előadást, egy számomra egészen újszerű szituációba hoztatok!
Tetszett, hogy egy kicsit mi is aktív résztvevővé váltunk a darabban.Ha csináltok még ilyesmit, szívesen mennék!"
 
Anikó
 

"Köszönöm a mai élményt, még mindig a hatásotok alatt vagyok."
 
Zoltán
 

"...nagyon örülünk, hogy ott lehettünk. Meglepő és érdekes megoldásokkal találkoztunk. Egyetlen megjegyzésünk lenne, hogy néztük volna még, szóval szerintünk lehetne kicsit hosszabb a party!!!"
 
Anikó és Sándor 
 

"Köszönjük az élményt!"
 
Judit és Gina
 

"... be is jelöltelek titeket a facebookon :)"
 
Andi
 

"Most, hogy újra keresek valamit, ami szórakoztat, elgondolkodtat, kikapcsolt, olyan élményt, nem megszokott élményt nyújt, ami semmihez sem fogható megint eszembe jutottatok, s megnéztem, hátha van újra valamilyen szösszenetetek, játékotok, „hazugságotok”, viccetek amit előadtok a nagyérdeműnek, akik csak az előadás után a busz/kocsi felé sétálva beszélgetve idézik fel mi is történt velük, s értik meg, hogy mennyire megkomponált, összeszedett előadáson voltak nagyszerű színészi játékkal. 

Így, sokkal az előadás után is jó visszagondolni rátok, örülök, hogy megtaláltunk Titeket, s ha valami új kicsordul a játékbugyorból mindenképpen szóljatok, ott a helyünk!"
 
Beatrix és Ákos 
 
 
 
 
IBSENT A NAPPALIMBA!
 
 
"Most számolom, a hatodik sms-t kapom arról, hogy mennyire jó volt!" 
Anna
 
"Itt is el kell hogy mondjam, mennyire zseniális volt a tegnapi előadásotok. A hatásotok alá kerültem/kerültünk, folyton azon töröm a fejem, hogy lehetne megoldani, hogy a mi nappalinkba is eljöjjetek."  
Gabi
 
"Köszönjük a tegnapi élményt a nappalinkban. Sorra kapom az e-maileket a vendégektől, amiben elmondják mennyire különlegesen jól érezték magukat hála nektek!"
Ágnes
 

"Köszönöm ezt a feledhetetlen élményt!"
Zoltán

"Szuper volt a péntek este. :) Köszönet érte. Nektek, Ágneséknak. Már gondolkodunk egy saját házas/nappalis verzión, hogy barátaink is részesei lehessenek az élménynek. :)))"
Éva
 

egy vendéglátónk ajánlója:
hannaeszternoemi.blogspot.com/2010/11/ibsen-nappalinkban.html

 

BLOG BEJEGYZÉSEK:

ikthebamakoproject2012.com/2011/05/24/a-szineszek-mar-a-nappaliban-vannak/

ikthebamakoproject2012.com/2011/05/09/letti-irasa-a-lakasszinhazrol-a-hedda-gabler-rol/

 
KEDVES VENDÉGEINK!
 
Köszönjük eddigi leveleiket. Mindig szívesen vesszük véleményüket. 
 
 
 
Kérjük segítsék munkánkat azzal, hogy megosztják velünk gondolataikat az atorta@windowslive.com e-mail címen. 

komment

süti beállítások módosítása