HTML

KIK DOLLÁR PAPA GYERMEKEI?

Kiss-Végh Emőke és 
Ördög Tamás

ELÉRHETŐSÉGÜNK

dollarpapagyermekei@gmail.com
facebook.com/dollarpapa 

RÓLUNK

2009 tavaszán, pályakezdő színészként összeálltunk és saját erőnkből önálló színházi produkciót hoztunk létre. Tanulmányainkat a Kaposvári Egyetem Művészeti Főiskolai Kar színész szakos hallgatójaként folytattuk 2006-2009 között Mohácsi János osztályában. Azóta különleges helyszíneken, az adott tér sajátosságaira koncentrálva hozunk létre olyan színházi eseményeket, melyek nem a megszokásból valamint a színészi rutinból, hanem az adott pillanat valóságából építkeznek és abból merítenek ihletet.

IBSENT A NAPPALIMBA!

NEM CSAK LAKÁSSZÍNHÁZ

2017.05.09. 20:40 Dollár Papa

OLDALUNKAT NEM FRISSÍTJÜK!

ITT TUDTOK ELÉRNI // www.facebook.com/dollarpapa

dollardaddy's English homepege // www.dollardaddys.tumblr.com

Színház házhoz // www.rendeljszineszt.tumblr.com

 

2016.05.21. 18:08 Dollár Papa

2016/2017 // CSEHOV

JÖN CSEHOV / VISSZATÉR A CSALÁD TRILÓGIA ÉS BOVARY EMMA

>> http://trafo.jegy.hu/search.php?s_name=doll%C3%A1r

Támogatók: Budapest Főváros Önkormányzata, BVA Budapesti Városarculati Nonprofit Kft., Staféta, Füge Produkció

A produkció a Budapest Főváros Önkormányzata által meghirdetett Staféta program keretében valósult meg.

 

2014.11.09. 08:00 Dollár Papa

RENDELJ SZÍNÉSZT A LAKÁSODBA!

5addw.gif
A SZÍNHÁZ HÁZHOZ MEGY!

Már több mint 150 alkalommal volt megtekinthető házhoz rendelhető színházi előadásunk, az Ibsent a nappalimba! A Hedda Gablerből kiinduló előadás a te nappalidban is könnyűszerrel megtekinthető, ugyanis házhoz visszük a színházat.

SZÍNÉSZEK: KISS-VÉGH EMŐKE, ÖRDÖG TAMÁS és TÓTH MÁTÉ 

 
ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK:
Az előadás nagyjából egy óra hosszú és mindenhol előadható, még a legkisebb szobában is. Előzetes terepszemle nincs. A társulat fél órával a megbeszélt kezdés előtt megy csak a helyszínre, melyet nem rendez át. Az előadás meghívásához semmilyen speciális feltételre nincs szükség. Az esemény természetesen zártkörű, a házigazda döntheti el, hogy kit hív meg rá.
 
ELŐADÁSUNK MEGTEKINTÉSE 14 ÉVEN ALULIAKNAK NEM AJÁNLOTT!
ELŐADÁSUNK CSAK BUDAPEST TERÜLETÉN MEGRENDELHETŐ!
 
MINDEN TOVÁBBI INFÓ:
www.rendeljszineszt.tumblr.com 
dollarpapagyermekei@gmail.com   

A BEMUTATÓ IDŐPONTJA: 2010. NOVEMBER 14.

2011. szeptemberéig Ejlert szerepében Varga Balázs volt látható.

2014.11.08. 19:00 Dollár Papa

EDDIGI ELŐADÁSAINK

BAGOLYKICSI.JPG

 

“A Pelikán” című kamaradarab felolvasása a Dollár Papa Gyermekei Társulat előadásában. 

Elise, az Anya: URBANOVITS Kriszta
Fredrik, Elise fia: ÖRDÖG Tamás
Gerda, Elise lánya: KISS-VÉGH Emőke

Axel, Elise veje, Gerda férje: TÓTH Máté

Fordította: Kúnos László

Időpont: november 27., kedd, 19.00 

Helyszín: Skandináv Ház 
INGYENES, előzetes bejelentkezés nem szükséges.

Az esemény a Svéd Nagykövetség és a Skandináv Ház támogatásának köszönhetően valósul meg. 


DPGY Company with Emőke Kiss-Végh, Kriszta Urbanovits, Tamás Ördög and Máté Tóth will do a stage reading of the chamber play “The Pelican” written in 1907.

The performance will be open to the public and no preregistration is required.

Time: 27th November 7.00 p.m. 
Place: Skandináv Ház/ Nordic House 
Language: Hungarian. English version of the text will be distributed.

 

 

LESSING: EMILIA GALOTTI

- a színház házhoz megy 2!

ittvagyunk.blog.hu/2012/03/20/emilia_galotti

 

ANTON PAVLOVICS CSEHOV: SIRÁLY

 


Helyspecifikus színházi esemény, fix helyszínen, egy budai tankonyhában.


 

„Ha felgördül a függöny, és ezek a nagy tehetségek, a szent művészet papjai, egy háromfalú szobában, esti világításban azt utánozzák, hogyan esznek, isznak, szeretnek, járnak az emberek, hogyan hordják a kabátjukat; ha e bárgyú jelenetekből és mondatokból morált iparkodnak kicsikarni - azt a házi használatra szánt, közérthető, sekélyes morált; ha ezer változatban mindig ugyanazt, ugyanazt és ugyanazt tálalják elém - akkor én menekülök és menekülök, ahogy Maupassant menekült az Eiffel-toronytól, mert giccsességével majd szétnyomta az agyát.”
(Csehov: Sirály, Trepljov)

 

A mindig extrém helyszíneken alkotó csoport a Hedda Gabler után Csehov Sirályához nyúl ihletért, ezúttal fix helyszínen, egy budai főzőiskolában készülnek valami új kifőzésére.

 

„A dráma ma is kézzelfogható részeire koncentrálunk, a számunkra érdekes és fiatalként megfogalmazható gondolataival foglalkozunk. A mű aktualitását keressük. A legfontosabbnak azt tartjuk, hogy ne reprodukálható előadást, hanem elő, megismételhetetlen színházi eseményt hozzunk létre, ahol a néző képtelen a megszokott, kényelmi helyzetében maradni, hanem az est és a történések alakítója és résztvevője lesz. A Sirálynál alkalmasabb művet keresve se találtunk volna ahhoz, hogy magunkról beszéljünk, a 80-as generáció helyzetéről, arról, hogy milyen ma Magyarországon fiatal művésznek lenni. Csehov nem melankolikus, unalmas alakokról írt, hanem hús-vér emberekről.” 

Alkotók: 
Kiss-Végh Emőke, Ördög Tamás, Varga Balázs

Zongora: Csáki Tibor

Producer: Kócsa László

 

Előadások : 2011. május 6, 9. és 11.

HELYSZÍN:

ChefParade főzőiskola
1023 Budapest, Bécsi út 27.

www.chefparade.hu

 

A NYOMORULTAK

 

"Az ember egész földi létének lényege a Másik Fél keresése. Nem számít, ha valaki a tudás, a pénz, vagy a hatalom hajszolása mögé bújik. Akármit ér is el, nem lesz tökéletes, ha közben nem talál rá a Másik Felére."
(Paulo Coelho)

 

Néha szeretnénk tudni, vajon kibontakozhat-e szerelem, s hosszú távon is fennmaradhat-e a jó kapcsolat két ember között. Van eszköz, mód arra, hogy ezt megjósolhassuk?
 

Bert Hellinger pszichoterapeuta szerint a testi-lelki bajok hátterében nem feltétlenül csak az ember saját életében lezajlott történések játszanak szerepet. Úgy gondolja, az egyén sorsa elválaszthatatlanul összefonódik tágabb értelemben vett családtagjainak sorsával. Szerinte létezik egy közös családi lélek: egy energiamező, amelyben mindenki benne van, aki valaha a családhoz tartozott. Ez a családi lelki mező több, mint részeinek összessége: saját működési mechanizmusa van, melynek révén képes az egyén életét befolyásolni.  

Ha ez az energiamező, illetve az ebben uralkodó szigorú törvények sérülnek, az egyén testileg és lelkileg megbetegedhet, vagy egyszerűen rosszul érezheti magát a bőrében. Az is előfordulhat, hogy „csak” párkapcsolati problémákkal fog küszködni. Hellinger elméletét sokan kritikával illetik, mivel a legkeményebb patriarchális társadalom alapjain nyugszik.
 

Tóth Erika - KISS-VÉGH EMŐKE
Heller Ákos - VARGA BALÁZS
Salgó Tibor Obama - ÖRDÖG TAMÁS
 

BEMUTATÓ: 2010. június 25. 


Az előadás nem ALAIN BOUBLIL és CLAUDE-MICHEL SCHÖNBERG musicalje és nem VICTOR HUGO regénye alapján készült. A szövegkönyvet a társulat írta a próbafolyamat alatt rögzített improvizációk felhasználásával. 


AZ ELŐADÁS TITKOS HELYSZÍNEN JÁTSZÓDIK A VI. KERÜLETBEN.

 

HOGY LEHETNÉK EGYSZERRE SZÉP ÉS GAZDAG, AVAGY VÍZCSEPPEK A FORRÓ KÖVÖN

 

„Okosabban kéne élni, annyit mondhatok, nem az a bolond, ki megbámul egy csillagot. Gyere ki a zöldbe, menjünk együtt holnap délután beleharapni a levegőbe óraszám! Okosabban kéne ezt is, azt is tenni még, ha örül az ember, meg nem árthat semmiképp. Kell a szerelem, de kell még más is, tavaszi virág és napsugár is. Okosabbá kéne tenni egymás életét! Forrón isszuk meg a kávét, nincs időnk, menni kell, sürgünk-forgunk, mint a hangyák, nincs időnk, tenni kell. És a táncunk is már szinte gépies, közben mit szalasztasz el?”

(Apostol)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Különleges színházi esemény egy 12 nm-es belvárosi minigarzonban, ahol megpróbáltuk elmosni a határt színész és néző között. Az előadásban a szintén Kaposváron végzett fiatal színész, TÓTH MÁTÉ volt látható.
 
Vendéglátók: 
Kiss-Végh Emőke, Ördög Tamás és Tóth Máté
 
Bemutató időpontja:
 
2010. március 11.
 
 
 

 

HENRIK IBSEN: HEDDA GABLER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Három frissen diplomázott színész helyspecifikus előadása. Kísérlet, az amúgy hét szereplős ibseni mű maradéktalan bemutatására. Olyan helyszínt kerestünk, ami önmagában - változtatás nélkül - megfelel az elképzeléseinknek. Ez pedig egy iroda volt és ezt az irodát meg is találtuk a Skandináv Házban. Egy ház, amely iroda és lakható tér is egyben. Így valójában egy megfoghatatlan szoba lett Tesmanék villája, ahol munka és szabadidő egy és ugyanaz. Másrészt a túlzással klasszikusnak mondható "kanapé, kandalló" Ibsen modell is megszűnik. Ott vagyunk, ahol soha, senki sem érezheti jól magát - vagy legalábbis nem eléggé. És véleményünk szerint ez a Hedda Gabler lényege.


Hedda Gabler - Kiss-Végh Emőke
Jörgen Tesman - Ördög Tamás
Ejlert Lövborg - Varga Balázs

Bemutató: 2009. december 02. - SKANDINÁV HÁZ ALAPÍTVÁNY, Budapest


Az előadás meghívást kapott Osloba, így 2010. őszén Norvégiában vendégszerepelt.
Az előadás támogatói: Norvég Királyi Nagykövetség, Telenor.
Az előadás a PÉCS2010 EKF program része volt.

MINDEN INFÓ, FOTÓK, VIDEÓ: www.heddagabler.blog.hu

A TORTA 

 

Bemutató időpontja: 2009. május 21.

Három kaposvári végzős színész különleges és bizarr élményre csábít. A főiskola sötét próbatermeit egy 12 nm-es fővárosi garzonra cserélték. Engedj a kísértésnek! Három pályakezdő színész különleges válasza az őket körülvevő világra.

Az előadás gerincét olyan események és azok feldologozása képezi, melyeket főiskolai éveink alatt éltünk át. Mihez kezd 2009-ben egy frissen végzett diplomás színész? Van- e különbség játék és valóság között? Vagy mi a színház? Hol kezdődik és meddig tart? Előadásunk mikroközelségből vizsgálja a színészt, mint embert és az embert, mint színész. Egy család rekonstrukciója, annak szövevényes és kusza, de néhol szórakoztató viszonyaival, átélve egy gyermek felnőtté érését.

 

SZEREPLŐK: Kiss-Végh Emőke, Ördög Tamás és Varga Balázs

 

"...Monty Pythonosan vicces amit látunk, az ő Repülő cirkuszukat idézi, ahogy egy-egy mozzanatot mindig a ‘most valami egészen más’ követ. A jelenetek között tehát, ami nincsen, az az értelmi kapcsolódás, dadaista-show-t kapunk, ahol mintha maga Tzara vágott volna szét ollójával egy eredetileg ép művet, hogy aztán egy felismerhetetlenségig torzult esemény-láncolat jeleneteit huzigálja ki ad hoc sorrendben egy kalapból. A régi vicc az osztályfőnöki óráról, ahol arról tanulunk milyen is az osztályfőnök, itt szintén beleilleszkedik a szándékosan kínossá rendezett házibuli rendjébe, a vendéglátók magukról mesélnek. Közvetlen közelségben. Mostanság nem ismeretlen színházak közösség-teremtő célkitűzése. Az biztos, hogy a maximum hat fő garantálja a bensőséges estét annak, aki belevágja fejszéjét a kaposvári diákok tortájába és nem fog unatkozni az emberek veszedelmes közelségében..."

(Herczog Noémi)

2014.11.07. 19:00 Dollár Papa

VENDÉGKÖNYV

"Többször megfordult a fejemben, hogy mit keresünk itt. Hogy normálisak e ezek a fiatal, pályakezdőnek nevezett színészek. Hogy mi ez az egész? Hogy mi köze a színházhoz?

Aztán a végére kikristályosodott majdnem minden és a kötetlen, darabról való beszélgetés után is úgy éreztük, még szívesen maradnánk. Micsoda tehetség kell ahhoz, hogy ennyire szoros közelségben elhitessék a "vendégekkel", hogy amit mondanak valóság. Kapkodtuk a fejünket és nem tudtuk eldönteni hol kezdődik és hol ér véget a színház."
 Ági"Én nagyon élveztem az előadást, egy számomra egészen újszerű szituációba hoztatok!
Tetszett, hogy egy kicsit mi is aktív résztvevővé váltunk a darabban.Ha csináltok még ilyesmit, szívesen mennék!"
 
Anikó
 

"Köszönöm a mai élményt, még mindig a hatásotok alatt vagyok."
 
Zoltán
 

"...nagyon örülünk, hogy ott lehettünk. Meglepő és érdekes megoldásokkal találkoztunk. Egyetlen megjegyzésünk lenne, hogy néztük volna még, szóval szerintünk lehetne kicsit hosszabb a party!!!"
 
Anikó és Sándor 
 

"Köszönjük az élményt!"
 
Judit és Gina
 

"... be is jelöltelek titeket a facebookon :)"
 
Andi
 

"Most, hogy újra keresek valamit, ami szórakoztat, elgondolkodtat, kikapcsolt, olyan élményt, nem megszokott élményt nyújt, ami semmihez sem fogható megint eszembe jutottatok, s megnéztem, hátha van újra valamilyen szösszenetetek, játékotok, „hazugságotok”, viccetek amit előadtok a nagyérdeműnek, akik csak az előadás után a busz/kocsi felé sétálva beszélgetve idézik fel mi is történt velük, s értik meg, hogy mennyire megkomponált, összeszedett előadáson voltak nagyszerű színészi játékkal. 

Így, sokkal az előadás után is jó visszagondolni rátok, örülök, hogy megtaláltunk Titeket, s ha valami új kicsordul a játékbugyorból mindenképpen szóljatok, ott a helyünk!"
 
Beatrix és Ákos 
 
 
 
 
IBSENT A NAPPALIMBA!
 
 
"Most számolom, a hatodik sms-t kapom arról, hogy mennyire jó volt!" 
Anna
 
"Itt is el kell hogy mondjam, mennyire zseniális volt a tegnapi előadásotok. A hatásotok alá kerültem/kerültünk, folyton azon töröm a fejem, hogy lehetne megoldani, hogy a mi nappalinkba is eljöjjetek."  
Gabi
 
"Köszönjük a tegnapi élményt a nappalinkban. Sorra kapom az e-maileket a vendégektől, amiben elmondják mennyire különlegesen jól érezték magukat hála nektek!"
Ágnes
 

"Köszönöm ezt a feledhetetlen élményt!"
Zoltán

"Szuper volt a péntek este. :) Köszönet érte. Nektek, Ágneséknak. Már gondolkodunk egy saját házas/nappalis verzión, hogy barátaink is részesei lehessenek az élménynek. :)))"
Éva
 

egy vendéglátónk ajánlója:
hannaeszternoemi.blogspot.com/2010/11/ibsen-nappalinkban.html

 

BLOG BEJEGYZÉSEK:

ikthebamakoproject2012.com/2011/05/24/a-szineszek-mar-a-nappaliban-vannak/

ikthebamakoproject2012.com/2011/05/09/letti-irasa-a-lakasszinhazrol-a-hedda-gabler-rol/

 
KEDVES VENDÉGEINK!
 
Köszönjük eddigi leveleiket. Mindig szívesen vesszük véleményüket. 
 
 
 
Kérjük segítsék munkánkat azzal, hogy megosztják velünk gondolataikat az atorta@windowslive.com e-mail címen. 

2014.11.06. 19:00 Dollár Papa

SAJTÓ, MÉDIA

SZÍNHÁZ  | Emőke és Tamás színháza | 2015. november 15.

http://szinhaz.net/index.php?option=com_content&view=article&id=37464

Magyar Narancs | CLOSNESS | 2015. július 23.

http://magyarnarancs.hu/szinhaz2/dollar-papa-gyermekei-closeness-95842

HVG | A 36 kérdés, ami kiüti a Tindert | CLOSENESS | 2015. július 21.

http://hvg.hu/kultura/20150721_36_kerdes_ami_jobb_mint_a_Tinder

7óra7 | Nemes egyszerűség | GYERMEK | 2015. május 21.

http://7ora7.hu/programok/gyermek/nezopont 

Revizor | Nóra beszorul a babaszobába | GYERMEK | 2015. május 6.

http://revizoronline.com/hu/cikk/5530/dollar-papa-gyermekei-gyermek-trafo/

Revizor | Itt emberek élnek | CSALÁD TRILÓGIA | 2015. január 11.

http://www.revizoronline.com/hu/cikk/5369/dollar-papa-gyermekei-szerelem-otthon-trafo/ 

KULTer | Bűz | OTTHON | 2014. június 26.

http://kulter.hu/2014/06/buz/

Népszabadság | Emma élete | BOVARY EMMA | 2014. május 22.

http://nol.hu/kultura/emma-elete-1463371

7óra7 | A családi kör négyszögesítése | OTTHON | 2014. május 19. 

http://7ora7.hu/programok/otthon/nezopont

dívány | Tuti receptek a boldogtalansághoz | OTTHON | 2014. május 18. 

http://divany.hu/stilfuresz/2014/05/18/tuti_receptek_boldogtalansaghoz/

Vasárnapi Hírek | Függetlenség testközelből - Lakásszínházi körkép | 2014. május 4.

http://www.vasarnapihirek.hu/izles/fuggetlenseg_testkozelbol__lakasszinhazi_korkep

168 Óra | Ibsen a nappaliban |SZERELEM | 2014. április 29.

http://m.168ora.hu/arte/lakasszinhaz-dollar-papa-gyermekei-ibsen-ordog-tamas-123088.html

secret areas | IBSENT A NAPPALIMBA! | 2014. március 23. 

http://www.secret-areas.com/hu/content/interviewee/dollar-daddys-children

Stuber Andrea naplója | SZERELEM | 2013. november 21.

http://www.sajt1.t-online.hu/materials/hun/naplo_2013_nov.htm#21

Népszabadság | Kitéve a Placccra - itt minden más | 2013. szeptember 28. 

http://nol.hu/lap/kult/20130928-kiteve_a_placccra_itt_minden_mas?ref=sso

index | Csak a pornót meg a gulyást ismertem | ONE IN ONE : BUDAPEST | 2013. szeptember 25.

http://index.hu/kultur/2013/09/25/csak_a_pornot_meg_a_gulyast_ismertem/

7óra7 | Ibsent a teraszomra | IBSENT A NAPPALIMBA! | 2013. július 13. 

http://7ora7.hu/programok/ibsent-a-nappalimba-hedda-gabler/nezopont

7óra7 | Otthon a színfalak mögött | SZERELEM | 2013. április 21.

http://7ora7.hu/programok/szerelem-2/nezopont 

SZÍNHÁZ | Mérgezett viszonyok | SZERELEM | 2013. április 16. 

http://7ora7.hu/programok/szerelem-2/nezopont

Színházkolónia | A hajdúszoboszlói Emma | BOVARY EMMA | 2013. március 26.

http://www.szinhazkolonia.hu/kritika/A-hajduszoboszloi-Emma 

index | Rendeljen színházat otthonába | 2013. március 17.

http://index.hu/kultur/2013/03/17/rendeljen_szinhazat_otthonaba/ 

La femme | 50 tehetsége magyar fiatal: Kiss-Végh Emőke

http://www.lafemme.hu/tehetseg/profil/Kiss-Vegh_Emoke 

Stuber Andrea naplója | BOVARY EMMA | 2013. január 19. 

http://www.sajt1.t-online.hu/materials/HUN/naplo_2013_jan.htm#19 

 

7óra7 | Más, mint aki | BOVARY EMMA | 2013. január 25.

http://7ora7.hu/programok/bovary-emma/nezopont 

 

We Love Budapest | Színház a nappaliban | 2012. december 28. 

http://welovebudapest.com/hu/kultura-muzeumok/cikkek/2012/12/28/szinhaz-a-nappaliban-lakasszinhazak-budapesten

STILBLOG | BOVARY EMMA | 2012. december 11. 

http://stilblog.hu/2012/12/11/bovary-emma/

hvg.hu | Élményajándék karácsonyra | 2012. december 04. 

http://hvg.hu/kultura/20121204_elmenyajandek_karacsonyra

 

[origo] DAS MODELL | BOVARY EMMA | 2012. december 01. 

http://dasmodell.postr.hu/a-tervezoasztal-mint-szinpad-lakasszinhazat-rendez-a-je-suis-b

HETI VÁLASZ, 2012. augusztus 30. 

Online nem elérhető. 

MAXIMA, 2012. augusztus 23. 

Online nem elérhető.

FELSŐFOKON.HU és KUL-TÚRÓ |  2012. július 12. 

http://www.felsofokon.hu/kul-turo/2012/07/12/dollar-papa-gyermekei-a-lakasszinhazrol

 

TRANSINDEX és HAMLET.RO | 2012. április 20.

www.hamlet.ro/cikkek.php

 

[origo] VIDEÓRIPORT | Ibsent a nappalimba! | 2012. március 26.

www.origo.hu/kultura/20120321-ibsent-a-nappalimba-szobaszinhaz-a-dollar-papa-gyermekei-tarsulattal.html

 

LIFE.HU | 2012. február 09.

www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120209-a-legjobb-ajandektippek-valentinnapra-amivel-garantaltan-leveszed-a-pasid-a.html

Magyar Narancs | Ibsent a nappalimba! | 2011. december 01.

magyarnarancs.hu/szinhaz2/ibsent-a-nappalimba-77643 

Tolnai Népújság | 2011. november 12.

www.teol.hu/tolna/kozelet/ordog-a-holland-antillakon-411521

 

MR1 KOSSUTH RÁDIÓ, 2011. november 10.

Online nem elérhető.

Marie Claire | Mindenütt jó, de a legjobb otthon | 2011. augusztus

www.nlcafe.hu/eletmod/20110724/mindenutt_jo_de_legjobb_otthon/

RTL klub | 2011. április .04

www.rtlklub.hu/video/124249

Magyar Nemzet | Amikor a kultúra beköltözik a lakásba | 2011. március 09.

http://mno.hu/migr_1834/amikor_a_kultura_bekoltozik_a_lakasba__-170727

Magyar Nemzet online | INTERJÚ | 2011. február 13.

http://mno.hu/migr/szomjazzak_az_ujat_a_szokasoson_tulit-165775

Figyelő | Vendégjátékosok | 2010. december 09.

http://www.figyelo.hu/cikkek/117788_vendegjatekosok

Somogyi Hírlap | 2010. december 08.

sonline.hu/somogy/kultura/hazhoz-mennek-dollar-papa-gyermekei-348236

Magyar Hírlap | 2010. december 08.

www.magyarhirlap.hu/aula/dollarpapagyermekei.html

Bors | IBSENT A NAPPALIMBA! | 2010. december 04.

www.borsonline.hu/news.php

Kapospont | IBSENT A NAPPALIMBA! | 2010. december 02.

kapos.hu/hirek/kis_szines/2010-12-02/rendelj_szineszt_a_lakasodba.html

Népszabadság | Dollár Papaék kéróra jöttek | IBSENT A NAPPALIMBA! | 2010. december 02.

nol.hu/kult/ajanlo/20101202-dollar_papaek_kerora_jottek

[origo] KÉPRIPORT | IBSENT A NAPPALIMBA! | 2010. december 01.

www.origo.hu/foto/20101201-ibsen-a-nappaliban-kiserleti-szinhazi-eloadas-fotoriport.html
 

Pesti Műsor | Interjú Kiss-Végh Emőkével | 2010. 03. szám

www.pestimusor.hu/index.php

Népszabadság | Pályabelépő | 2009. december 04.

nol.hu/lap/tv/20091204-palyabelepo

süti beállítások módosítása